Content Management System, eller i dagligt tale bare kaldet CMS, er et smart kodet system, der gør det let at opdatere sin hjemmeside. Det betyder, at du med en CMS hjemmeside kan ændre din hjemmeside, som var det, Word du skrev i. Vi tilbyder nogle af verdens mest populære CMS hjemmesider.

Nemt at bruge

Tidsbesparende

Responsive

CMS hjemmeside

Den klare fordel med en CMS hjemmeside er, at alle kan redigere i dem, oprette nye sider, indsætte billeder osv. Det er næsten ligesom at skrive i Word og på den måde, kan de fleste rette og oprette sider via en CMS hjemmeside, uden nogensinde at have prøvet det før. Det betyder, at tekstforfattere og webmastere kan bruge tid på det, de er gode til i stedet for at skulle kæmpe med programmering og kode. Det sparer enormt meget tid, hvilket frigør ressourcer i virksomheden og i sidste ende sparer penge.

Vi videreudvikler og tilpasser de fleste CMS sider, så de bliver tilpasset til netop dine behov og udsender, de signaler og værdier, som matcher din virksomhed. Vores udviklere er specialiserede WordPress– og Joomla-programmører.

cms wordpress logo

WordPress har et avanceret artikel system og henvender sig til personer, som har behov for at enten at skrive mange artikler eller dokumentation. Med få klik kan man let oprette en ny artikel, som ”spiller sammen” med resten af siden.

Joomla henvender sig til personer som opretter sider, der har en lang liggetid. Sider som skal ændres løbende, hvor man ikke har behov for at lægge nye sider på hver dag. Ideel til produktfremvisning og virksomheder, som ønsker at brande sig på nettet.

cms Joomla logo