Joomla CMS er et open source hjemmeside system, hvilket betyder, at grundstenen i systemet er gratis og ikke kræver en licens. Dermed kommer der ikke en regning hver måned på at benytte Joomla, men mange bliver skræmt af den ”rå skal” man starter med i Joomla, men du vil stå i samme sted, hvis du havde valgt et betalt CMS system. Vi kan hjælpe dig hele vejen til succes vha. Joomla og WordPress.

Design til Joomla CMS

Vi hører ofte, kunder spørger om, Joomla ikke bare er en billig discount udgave af et CMS system, når det nu er gratis? Det ville være meget nærliggende at tro, men sådan forholder det sig faktisk ikke, tværtimod. Der sidder tusindvis af udviklere verden rundt, og udvikler gratis til Joomla, fordi deres filosofi er, at vi sammen står stærkere. Det de sidder og udvikler, er den grundsten i Joomla, som vi henter ned og bruger, som CMS system eller opdatering. Kæmpe store brands verden over, som Danske Mærsk, benytter Joomla som modulere. De designer Joomla, så den kommer til at se ud præcis, som de ønsker. ”Joomla er den dybe tallerken, hvorfor skal starte fra bunden og betale for at få den udviklet en gang til?

WordPress CMS, kunne måske også være noget?

Hos Moonwalk Agency har vi udviklere, der er specialiseret i Joomla. De laver ikke andet end at programmere og sætte design om i Joomla. Derfor ved de præcis, hvad og hvor de skal ændre for at opfylde dine ønsker.  Joomla programmører skal ikke først sætte sig ind i koden, det spare tid og rigtig mange penge for dig! Vores programmører har løst Joomla opgaver for kæmpe store international virksomheder, til små lokale forening i Vestjylland. Det kan lade sig gøre, fordi vi tilbyder en ekstrem lav timepris og effektiv arbejde. Derfor er selv vores mindste kunder overrasket over, hvor langt de kan nå for selv ganske få midler.

Få et tilbud på Joomla design

Personlig tilpasset Joomla

En af grundene til at Joomla er så populær, som den er, er at der ikke er nogen begrænsninger for, hvad du kan få implementeret. Du kan få kompliceret booking systemer, som arbejder sammen med din outlook kalender og software i din reception. Er du f.eks. en bilforhandler kan Joomla automatisk hente data om nye biler, du har sat til salg og lægge dem på din Joomla hjemmeside. Kun fantasien sætter grænser, og vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din Joomla opgave.