Billede af en computer

Hvordan starter jeg en webshop?

Har du overvejet at starte din egen webshop/internetbutik? Der er stor forskel at gå fra en fysisk butik til en webshop. Alligevel kommer det bag på mange, hvor stort forskel der er på opstarten. Vi har gjort det lettere for dig, som vil opstarte en internetbutik.

Internetbutik trin for trin

Hvert år hjælper vi mange store og mindre virksomheder i gang med en webshop trin for trin. Den gode start af en webshop er meget vigtig. Vigtigere end du vil have oplevet i din fysiske butik. Er dine kunder utilfredse med din webshop, er de kun få klik fra at sprede budskabet på nettet, og det kan koste enorme ressourcer at komme tilbage på sporet. Vi kender til alt om logistik, lagerføring, betalingsmidler, drift, support, ja alt hvad der indbefatter opstart af en webshop.

5 ting du skal gøre klart om din webshop

  1. Hvilke produkter vil du sælge i din internetbutik?
  2. Har du behov for lager til din internetbutik?
  3. Hvordan vil du fragte varerne købt i din webshop til kunderne?
  4. Hvordan vil du markedsføre dig online?
  5. Hvordan vil håndtere den daglige drift din webshop?

Valg af webshop, se her

Vi kan hjælpe

Vi har programmører, som er specialiseret i udvikling af webshop, tilmed til nogle af Danmarks laveste timepriser. Det betyder, at de ved, hvordan de skal lave din opgave. Det sparer vores kunder for rigtig mange udviklingstimer, og i sidste ende rigtig mange penge. Vores konsulenter har selv drevet eller arbejdet med webshop igennem mange år. De er specialiseret inden for hver deres område, bl.a. drift, support, udvikling og optimering.

Vi giver gerne dig uforpligtende råd og tilbud om opstart af din webshop.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *