Opstart af internetbutik, hvordan? Find hjælp.

Det siger nok sig selv, men der er en enorm forskel på at starte en fysisk butik i forhold til opstart af internetbutik. Alligevel kommer det bag på mange iværksættere, hvor stort forskel der er på opstarten. Vi har nu gjort lettere for dig der vil opstarte en internetbutik, og samlet alt den ekspertise og hjælp du har brug for.

Start internetbutik trin for trin.

Hvert år hjælper vi mange store og mindre virksomheder i gang med en webshop trin for trin. Og den gode start af en webshop er rigtig vigtigere, langt vigtigere end du vil have oplevet i din fysiske butik. Er dine kunder utilfredse med din internetbutik, er de kun få klik fra sprede budskabet på nettet, og det kan koste enorme resurser at komme tilbage på sporet. Vi kender til alt om logistik, lagerføring, betalingsmidler, drift, support, ja alt hvad der indbefatter opsart af internetbutik.

5 ting du skal gøre klart om din internetbutik.

  1. Hvilke produkter vil du sælge i din internetbutik.
  2. Har du behov for lager til din internetbutik
  3. Varende købt i din internetbutik, hvordan vil du fragte dem?
  4. Hvordan vil du markedsføre din internetbutik online?
  5. Hvordan vil håndtere den daglige drift af din internetbutik

Valg af webshop, se her.

Vi har programmører som er specialiseret i udvikling af webshop, tilmed til nogle af Danmarks laveste timepriser. Det betyder at de ved hvor de skal sætte ind, hvor at løse din opgave. Det spare vores kunder for rigtig mange udviklings timer, og i sidste ende rigtig mange penge. Vores konsulenter har selv drevet, eller arbejdet med webshop igennem mange år, og er specialiseret inden for hver deres område, bla. Drift, support, udvikling og internetbutik optimering.

Vi giver også gerne dig uforpligtede råd og tilbud om opstart af din internetbutik.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *