JavaScript koder

CMS hjemmeside

Er du i tvivl om, hvad CMS hjemmeside er? Mangler du råd og vejledning omkring det rigtige valg? Der er rigtig mange fordele ved en hjemmeside lavet i et CMS system, men der findes også rigtig mange CMS hjemmeside systemer, så hvilken en CMS skal man vælge? Vi vil gerne hjælpe dig.

Hvad er CMS?

En CMS hjemmeside er en hjemmeside, hvor man laver alting online. Man redigere, tilføjer billeder og det grafik direkte på CMS hjemmesiden. På en CMS hjemmeside rediger man sider, lidt lige som man kender det fra Word. Man sidder altså ikke og skriver koderne, som man ellers er nødt til for at få lavet en hjemmeside. Man kan sige, at en CMS hjemmeside oversætter det du laver til koder, helt uden du ser det. Derfor kan alle lige pludselig have en hjemmeside, uden at kunne programmere. Det er at finde den rigtige CMS system, kan dog godt være lidt af en jungle.

CMS hjemmeside på dansk

Vi kan lige så godt være ærlige. Der findes et hav af CMS hjemmesider og vores udviklere kender langt fra de fleste. Det er der en grund til. Vi har udviklere, der er specialiseret i hver deres CMS hjemmeside, som giver dig en masse fordele. Vi anbefaler vores kunder de CMS systemer, vi er bedst til, men de er trods alt også verdens 5 mest populære CMS hjemmesider.

Det bedste er, at de er helt gratis! Det koster kun noget, at få dem designet, så de er tilpasset jeres virksomhed.

Hvilken skal jeg vælge?

Når du skal vælge en CMS hjemmeside, er der grundlæggende 2 ting, du skal gøre op med dig selv:

  • Kommer der hele tiden nyt indhold på din CMS hjemmeside?
  • Har du kun fast indhold og sjældent nye tekster til din CMS hjemmeside?

De 2 mest populære CMS hjemmesider differentiere sig fra hinanden, ved at den ene er god til præsentere indhold, som ikke så ofte bliver opdateret, mens den anden kan holde styr på ekstreme mængder af sider, samtidig med at kæde dem sammen for brugerne.

Har du behov for mange nye sider hele tiden, er CMS systemet: WordPress noget for dig. Har du ikke behov for at ændre og oprette nye sider og tekster hele tiden, vil CMS systemet Joomla være ideel for dig. Både WordPress og Joomla er gratis og koster ikke noget at prøve. Uanset om du vælger en betalt eller gratis CMS hjemmeside, skal den tilpasses, så den bliver præcis, som du ønsker. Herfra er det ikke gratis mere. Hos os ender du med en langt billigere CMS hjemmeside, da vores udviklere er specialiseret i WordPress og Joomla. De ved præcis, hvad der skal til for, at du får den side, du ønsker, og de skal ikke først til at sætte sig ind i koden. Dermed sparer vi rigtig meget tid og i sidste ende, sparer det dig for rigtig mange penge. Kontakt os, og så en uforpligtende snak om dine behov.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *