CMS hjemmeside

Er du helt ny inden for hjemmesider og kigger du efter en CMS hjemmeside, kommer vi her med nogle gode råd og vejledning til det rigtige valg. Der er rigtig mange fordele ved en hjemmeside lavet i et CMS system, hvilket vi forklare, men der findes også rigtig mange CMS hjemmeside systemer, så hvilken en CMS skal man vælge?

En CMS hjemmeside er en hjemmeside hvor man laver alting online, man redigere, tilføjer billeder og grafik direkte på selve CMS hjemmesiden. På en CMS hjemmeside redigere man sider, lidt lige som man kender det fra word, man sidder altså ikke og skriver de koder som ellers var nød til for at få lavet en hjemmeside. Man kan sige at en CMS hjemmeside oversætter det du laver til koder, helt uden du ser det, på den måde kan alle lige pludselig have en hjemmeside, uden at kunne programmere. Men at finde den rigtige CMS hjemmeside kan godt virke som lidt af en jungle.

CMS hjemmeside på dansk

Vi kan lige så godt være ærlige, der findes et hav af CMS hjemmesider og vores udviklere kender langt, langt fra de fleste, og det er der en grund til. Vi har udviklere der er specialiseret i hver deres CMS hjemmeside, og det giver dig en masse fordele, som jeg nok skal komme ind på. Måske giver nok også sig selv at vi anbefaler vores kunder de CMS systemer vi er bedst til, men de er trods alt også verdens 5 mest populære CMS hjemmesider. Nu kunne du jo så tænke, at vi nok kun anbefaler dem fordi vi ”tjener fedt” på dem, faktisk er de helt gratis! Lyder det for utroligt? – Bare rolig vi er fra Herning, så den er god nok! Det at CMS hjemmesiderne er helt gratis er faktisk den største grund til at vi anbefalerne dem.

Når du skal vælge en CMS hjemmeside, er der grundlæggende 2 ting du skal gøre op med dig selv.

  • Kommer der hele tiden nyt indhold på din CMS hjemmeside?
  • Har du kun fast indhold, og sjældent nye tekster til din CMS hjemmeside?

Årsagen til at du skal tage stilling til det, skyldes at de to mest populære CMS hjemmesider differentiere sig fra hinanden ved at den ene er god til præsentere indhold som ikke så ofte bliver opdateret, mens den anden kan holde styr på ekstreme mængder af sider, og samtidig kæde dem sammen for brugerne.

Har du behov for mange nye sider hele tiden, er CMS hjemmesiden wordpress noget for dig. Men har du ikke behov for at ændre og oprette nye sider og tekster hele tiden, vil CMS hjemmesiden joomla være ideel for dig. Begge CMS hjemmesider er gratis, og koster ikke noget at gi sig i kast med. Uanset om du vælger en betalt eller gratis CMS hjemmeside, skal den tilpasset så den kommer til at se ud præcis som du ønsker. Og herfra er det ikke gratis mere, men har du valgt en gratis CMS hjemmeside har du ikke betalt indtil nu, mens ham der vælger en betalt kan have betalt mange tusind kroner bare for at komme hertil. Derfor har ender du med en langt billigere CMS hjemmeside, end ham der betalt for den fra starten. Og da vores udviklere er specialiseret i wordpress og joomla, ved de præcis hvad der skal til for at du får den side du ønsker, og de skal ikke først til at sætte sig ind i koden. Dermed spare vi rigtig meget tid, og i sidste ende spare det dig for rigtig mange penge. Kontakt os, og så en uforpligtende snak om dine behov.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *