Lande foretrækker forskellige betalingsmetoder på nettet. I Danmark er VISA den foretrukne betalingsmetode, men dette gør sig ikke gældende i alle andre lande.

Hvilken betalingsmetode skal du vælge, og hvorfor? Vi guider dig igennem dette og hjælper dig til at imødekomme dine kunder bedst muligt.

Vælg den rigtige betalingsmetode på nettet

Når man går ind i et nyt land, er der en række ting, som man bør forholde sig til og undersøge nærmere. Ofte viser konkurrencesituationen eller markedet sig at være væsentlig anderledes, end man havde troet.

Mange glemmer, at det er meget vigtigt at benytte de betalingsmetoder, som er mest anvendte i det pågældende land. Nogle landes kunder foretrækker kreditkort, andre foretrækker faktura-betaling, mens andre igen foretrækker Paypal eller Debit løsninger.

Online transaktioner: vidste du, at

  • over 25% af alle online transaktioner i Tyskland sker gennem Paypal?
  • over 60% af alle online transaktioner i Holland sker gennem iDeal?
  • svenskere foretrækker at betale via faktura?

VISA/Dankortet er ikke så kendt i andre lande

Ofte forventer vi danskere, at Dankort/VISA virker alle steder. Men faktisk er det i de færreste lande, at VISA foretrækkes.

Vi rådgiver dig til ikke bare til, hvilke internationale betalingsmetoder, du skal bruge. Vi kan også hjælpe dig med at opnå de nødvendige aftaler og sørge for, at det teknisk kommer til at fungere på din webshop.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *