Det er vigtigt at have styr på jura, told og moms på nettet. Dette vil gøre dine salg mere gnidningsfrie og mindske risikoen for problemer.

Hos Moonwalk Agency hjælper vi dig til at komme godt i gang med at få styr på jura, told og moms, så du i stedet kan fokusere på din forretning i stedet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få styr på jura, told, moms og de lokale krav

At have styr på juraen er ofte en god investering at gøre allerede fra starten. Du mindsker risikoen for problemer, som kunne være undgået, og du minimerer risikoen for at ligge stille i længere tid, uden at kunne sælge.

Det kræver ikke altid de store omkostninger, og behøver ikke være så kompliceret, men det kan være svært at få overblik over disse forhold. Vi kan hjælpe dig med at komme godt i gang, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Hvilken lovgivning skal du følge?

Det vil ikke altid være den lokale lovgivning, du behøver at følge, når du begynder at sælge med din webshop. Lad os vise dig, hvilken vej der er den nemmeste og korrekte. Valget kan også afgøres af spørgsmålet om tryghed for dine lokale kunder, da det kan være et godt tegn at sende, at du følger lokal lovgivning.