En god logistik er en del af en god kundeservice. Logistikken og fragten skal passe til det enkelte produkt, da der kan være forskellige aspekter, som der skal tages højde for. Vi kan hjælpe jer til at finde en speditør i forskellige lande.

Kontakt os for at få at vide, hvordan vi kan hjælpe jer, og hvad vi synes kan være vigtige aspekter for jer i forhold til logistik og fragt.

God logistik er også god kundeservice

At vælge den rigtige partner til at varetage logistikken kan være afgørende for din kundes oplevelse af dit produkt. Der kan være specielle forhold, der skal tages hensyn til ved leverancen af dit produkt: f.eks. skal du helst undgå fugt, varme og/eller støv.

Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige speditører og få lavet den rigtige aftale. På den måde sikrer du også kvalitet i din leverance.

Kend forholdene i det land, du vil ind i

  • Har du brug for hjælp til at lave de rette aftaler med speditører i de enkelte lande, hjælper vi gerne.
  • Har du brug for lokale adresser eller aftaler til returhåndtering, hjælper vi gerne.
  • Skal du forhandle aftaler, hjælper vi gerne.

Fleksibel aftale med lagerhoteller

Vi samarbejder med forskellige lagerhoteller, der både kan stå for varemodtagelse og ompakning, pluk&pak, retur, told og meget andet.

Outsourcing af logistik

Vi har ikke selv lager, men ønsker du at outsource al din varehåndtering og logistik-håndtering, kan vi også sørge for det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *