Moonwalk Agency ApS sidder i Herning, hvor vi rådgiver og vejleder virksomhederne omkring markedsføring, international online handel, webshops, Magento, Joomla, WordPress og meget mere. Kontakt os for at høre mere.

Moonwalk Agency

Moonwalk Agency ApS sidder i Herning, hvor vi hjælper virksomheder med at udløse deres internationale online e-handel potentiale. Vi har selv hands-on erfaring bl.a. fra ledende stillinger i større virksomheder, som har solgt online internationalt. Erfaringen og ekspertisen med opbygning og drift af internationalt salg, bruger vi nu til at hjælpe andre, små som store, virksomheder.

Vores 3 kerneområder er:

  1. Magento udvikling
  2. Online salg i udlandet (internationalisering)
  3. E-handel forretningsudvikling (strategi)

Vi arbejder strategisk med kunder uanset, hvilke platforme de benytter. Vores råd og vejledning til videreudvikling af salget gælder også serviceområder, som vi ikke selv direkte tilbyder.

Vi er ikke dyre

Vores udviklere ved, hvad de laver. De er specialister til at kode i WordPress, Joomla og Magento. Vores Magento udviklingshold er etableret i udlandet, så det er altid nemt at finde ekstra dygtige udviklere, samt eksperter til specialistopgaver, når der er behov for det. Da vores udviklere ved, hvad de laver, sparer de en masse ting, som gavner dig, da det vil spare dig en masse penge, som du vil få det som du ønsker.

Alle projekter starter med at forstå forretningen

Når man laver et webshop handler det om mere end teknik. Det handler om at forstå forretningen, for så at lave webshoppen, der matcher målet. Man skal forstå, hvad kundegruppen er, hvem webshoppen skal fange, samt hvad der skal fokuseres på. Dette er nogle af de ting vi kigger på, når vi hjælper dig. Vi vil også udfordrer dig på, hvordan I arbejder online generelt.

Stiftelse

Moonwalk Agency ApS er startet og ledet af Henrik Sevelsted og Thomas Boesdal, som hver har erfaring fra ledende stillinger i større virksomheder med fokus på international e-handel.