Fra kontoret i Herning hjælper Moonwalk Agency ApS virksomheder med at udløse deres internationale online e-handel potentiale. Vi har selv hands-on erfaring fra ledende stillinger i større virksomheder, som har solgt online internationalt. Den erfaring og ekspertise med opbygning og drift af internationalt salg, bruger vi nu til at hjælpe andre små som store virksomheder.

Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH 2015) foretages mindst hvert tredje online køb på en udenlandsk webshop. Og den tendens er stigende. Danske virksomheder er nødt til i højere grad at komme ud over Danmark og Nordens grænser, og erobre markedsandele online.
Vi tror på, at danske virksomheder har et stort potentiale med internationalt online salg. Vi hjælper med markedsresearch og strategi, implementering, salg/marketing, kundeservice og selv ledelse og daglig drift for små som store virksomheder – e-handelserfarne eller e-handelsuerfarne virksomheder.

Alle projekter starter med at forstå forretningen

At lave en webshop handler om meget mere end teknik. Det handler om at forstå forretningen og lave webshoppen derefter, der matcher målet. Hvem er kundegruppen, hvem skal den fange, hvad skal den fokusere på? Vi kigger på meget andet end teknik, men udfordrer jer også på, hvordan I arbejder med online generelt.

Moonwalk Agency ApS er startet og ledet af Henrik Sevelsted og Thomas Boesdal, som hver har erfaring fra ledende stillinger i større virksomheder med fokus på international e-handel.

Tag en snak med os og hør om, hvordan I kan udfolde jeres potentiale.