Magento er verdens mest benyttede open source webshop, og det giver en lang række fordele for dig som bruger, som vi kommer ind på længere nede. Til at starte med blev Magento udviklet i USA, som en kommerciel forretning, men er i dag tilgængelig for alle og er i dag grundlaget for 29,8% af alle webshops verden over!

Magento webshop

Hvad gør Magento så fantastisk?

Selvom at magento platformen ligger til grund for 29,8% af alle webshop verden over, er de fleste af dem vidt forskellige, og har et unikt design og udtryk. Man kan sige at de bruger den samme ”motor”, man har forskellige ”cover”. Magento har nogle ekstrem kompliceret løsninger til bla. Varianter under produkterne og ikke mindst sikkerheden i systemet er vægtet meget højt. Elementer som for den enkelte webshop ejer vil være alt, alt for dyre at få udviklet. Man kan sige at det danske ordsprog om ”den dybe tallerken”, kommer til sin ret her. Hvorfor bruge enorme summer på at få udviklet en grundsten, når du kan få den gratis? Nogle af de største danske butikskæder og brand i Danmark, benytter sig magento webshop. Pengestærke brand som sagtens vil kunne få det udviklet til sig selv, men som har valgt magento af den årsag at det ikke kan gøres bedre, og at vi sammen står stærkere.

Det betyder også at specialiseret magento udviklere kender til systemet i forvejen. Så i stedet for at udviklere skal bruge en masse tid på at sætte sig ind i koden, som i sidste ende vil koste, dig som kunde ekstra, kan de koncentrer sig om at løse dine ønskede behov. Opstår der en situation hvor du ønsker at skifte magento udvikler, outsource delen i din virksomhed, eller skifte hosting /server kan det ofte lade sig gøre fra dag til dag. Kort sagt: du har fuld fleksibilitet.Fordele ved Magento

  • Design i høj klasse, 100 % fleksibilitet til dit ønskede design

  • Magento ERP integration, kan køre sammen f.eks. din C5, navision og e-conomic

  • Magento performance og hastighed, en hurtig webshop

  • Magento udvikling som giver en standart verden over

  • Daglig drift og hosting af serveren i en fleksibel løsning

Vores udviklere er Magentocertificerede