Den daglige drift af jeres webshop tager vi os gerne af. På den måde kan I blive ved med at fokusere på det, I er gode til og samtidig outsource driften af jeres webshop til et erfaren og kyndigt team. Det kan være hele webshop eller dele af den, som I ønsker, at vi varetager. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor vi kan snakke om tingene og tilpasse tilbuddet efter jeres behov.

Hjælp til drift af webshop?

For nogen kan det være en ordentlig mundfuld at drive en webshop. Enten fordi det ikke er en kernekompetence, fordi det er svært at tiltrække de rigtige medarbejdere, eller fordi man endnu ikke vil investere i en E-handelsafdeling til at starte med.

Skal vi være jeres e-commerce afdeling?

Vi kan tage os af alle aspekter af jeres e-handel. Vi er erfarne, og vi er online super generalister, der ved, hvornår vi skal bruge hvilke specialister – og sørger for, at det er de rigtige til netop jeres forretning.

Brug af vores erfaring, også til daglig drift

Vi er erfarne e-købmænd, som har prøvet at drive både små og store online forretninger. Vi kan hjælpe med at drive jeres webshop og online forretning. Det kan være dele af den, som I ønsker at outsource, eller det kan være I ønsker at lægge hele varetagelsen af det ud.

Uanset om det blot er rådgivning og konsulentbistand, eller om det også er lavpraktisk operationelt, kan I drage nytte af vores e-handelserfaring.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *