Måske er designet på din webshop ikke vigtigt for dig – måske er det altafgørende. Vi laver et design, der passer til dine behov, og den måde du vil præsenteres på. Vores grafiske designere er vant til at arbejde sammen med vores specialiseret magento udviklere, og derfor kender de til de smarte elementer, man kan trække frem i designet på en Magento webshop. Men de ved også, hvilke design ønsker, som vil kræve rigtig mange udviklingstimer fra vores programmører og i sidste ende vil blive bekosteligt for dig som kunde. Derfor bliver du orienteret under hele designfasen af din webshop, så vi sammen kan tage en vurdering af omfanget.

Fokusområder ved design til  din Magento webshop

Med hjælp fra vores erfarne folk (Art Director og marketing) kan du få udviklet et design, som både er flot og skaber salg.

  • Fokus på Brand – hvilken stil har I, eller vil I have? Bliver designet af vores erfarne Art Director.
  • Fokus på SEO – designet skal naturligvis være flot, men I skal også kunne findes på søgemaskinerne (fx Google). Vi laver et design til jer, så både brugerne og Google bliver glade.
  • Fokus på konverteringsoptimering – I får et logisk og enkelt design, så kunden nemt kan gennemføre hvad han vil.
  • Fokus på mobilvisning (responsiv Magento design) – visningen af webshoppen tilpasses den skærm, kunden netop bruger.

Responsiv design

En god oplevelse på mobile platforme er afgørende. Skærmen er mindre, så der skal træffes nogle valg, om hvad der skal vises, og hvordan det bedst gøres. Vores erfarne marketing folk kan hjælpe, så de rigtige funktioner bliver valgt. Responsivt webdesign giver mere trafik fra Google, og det giver mere salg på shoppen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *