Har du oprettet dine gavekort, som produkter i din Magento webshop?

Nogle vælger at oprette mulighed for betaling med gavekort på deres Magento webshop, fordi det er nemt at komme i gang med.
Så kan kunderne købe et gavekort, som de giver til en bekendt. Når gavekortet så skal indløses kan det enten være oprettet som et produkt, der har en negativ pris ved checkout, eller som en del af et automatisk system.

Fordelen ved ved et automatisk system er, at man kan lave gavekort uden intervaller. Dvs. at man f.eks. kan lave et gavekort på 235 kr. i modsætning til, hvis det var et produkt, hvor man f.eks. vil skulle vælge mellem 1, 2 eller 3 * 100 kr.

Se også magento webshop pris

Fleksibilitet beløb på gavekort

Se hvilke gavekorts-løsninger til Magento vi tilbyder.

Mere automation, mere sikkerhed

Eftersom det kan køre automatisk, er der også mindre administration forbundet med at tilbyde kunderne gavekort. De får ganske enkelt bare en kode, som de skriver ind ved betaling på webshoppen.
Et eksempel på dette ses på billedet øverst til højre.

Eget design, eget udtryk

Når det nu er en gave, må det godt være lidt personligt. Derfor kan man bl.a. sende en besked, når gavekortet afsendes elektronisk, hvilket giver et personligt udtryk. Ligeledes kan man få gavekort til at passe ind til designet af selve webshoppen.