Når du skal have lavet udvikling på en webshop lavet i Magento, lægger vi vægt på at kunne tilbyde en hurtig eksekvering til en billig timepris. Det er vigtigt for os, at vi er ærlige omkring, hvilke opgaver, vi mener, at du bør investere i, og hvilke der ikke vil være ressourcerne værd. For os er din succes også vores succes.

Hurtig udvikling af webshop

Vi ved, hvor vigtigt det kan være at få en webshop hurtigt online. Så i stedet for at programmere alt fra bunden bruger vi Magento som platform. Det sikrer os en fleksibel, opdateret og frem for alt professionel netbutik, hvor du nemt kan få dine varer på ind, så du hurtigt kan komme i gang med at øge din omsætning. Vi sørger selvfølgelig for, at webshoppen bliver lavet i et pænt design ud fra dine specifikke ønsker. Da vi udelukkende bruger certificerede Magento udviklere, kan du være tryg ved at din webshop både er pålidelig og sikker.

Vi lever og ånder for, at vores kunder får succes. Derfor er vi også meget bevidste om, hvilke opgaver og løsninger vi anbefaler til dig og din webshop, så du ikke står med fakturaer, du er i tvivl om, hvorfor du skal betale.

Priser på magento webshop

Billig timepris på Magento

Da vi benytter os af udenlandske programmører og samtidig altid er på udkig efter de billigste udviklere i forhold til kvaliteten, tillader det os at tilbyde en af de laveste timepriser på udvikling i Magento på markedet. Vi bruger kun certificerede programmører, der har mange års erfaring i, hvordan man nemmest og bedst udvikler i Magento. Udviklerne, vi har tilknyttet, har vi et godt og stabilt forhold til, da vi dagligt har kommunikation med deres udviklingsteam og generelt har et effektivt og produktivt partnerskab.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *