Postkasse

6 tips til at undgå spam-markering i jeres e-mail marketing

E-mail marketing er en af de ældste digitale marketingsdiscipliner, og en af de bedste og mest effektive discipliner, når det kommer til moderne webshops.

Det er noget flere og flere virksomheder anerkender, fordi der er flere og flere, der kan se mulighederne og det gode ved e-mail marketing. Det betyder til gengæld også, at konkurrencen om at få kunderne til at tilmelde sig bliver stadig sværere. Man skal derfor tiltrække kundernes opmærksom på en anden måde. Det kan man evt. gøre ved at skrive noget spændende og interessant i emnefeltet. Det kan handler om noget der foregår i medierne eller noget som dine kunder finder interessant. Hvis man er en tøjbutik, og man gerne vil tiltrække folk, kan man f.eks. skrive: “Se de 5 par bukser, som slanker mest“.

E-mail service leverandører som Gmail, Hotmail (Outlook.com) osv. har i stigende grad udfordringer med at sortere relevante e-mails fra irrelevante og ofte reklamerende mails. De har i særdeleshed svært ved at filtre e-mails, som bliver betragtet som spam.

Ifølge Practical Ecommerce kan man sikre sig mod spam ved at:

  • Rydde op i din nyhedsbrevsliste – Slet dem, som du tænker ikke har en rigtig mail, ofte sletter eller andre dine kunder deres mailadresser. Afmelder folk din nyhedsbrev, undersøg det. Spørg, hvorfor de gør det, så du har en bedre forståelse for det.
  • holde øje med om den bliver åbnet – Sender du mails ud, og de ikke bliver åbnet, sorterer mail servicen det ofte som spam. Hvis de ikke åbner den, kan du evt. give dem et særtilbud.
  • ikke at gøre brug af vildledende emner – Du må gerne skrive ‘ gratis’ i emnefeltet, det er ikke så farligt, da hele din mail bliver tjekket igennem, men undgår brugen af kapitaler efterfulgt af ! og ?, brug ikk $ i begyndelsen af emnelinjen, eller vildledende emner med falske løfter.
  • fokuserer på indholdet i din mail.
  • holde øje med, hvilken mail service der sender dine mails i spam – Er der Gmail, Yahoo eller Outlook. Det kan nemlig være, at deres algoritmer er ændret, og derfor sender din mail i spam.
  • din Ip-adresse er ren.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *