Banner i New York

Fordele ved Google AdWords

Google AdWords kan være svært at finde rundt i. Det kan være, at du har prøvet det og mangler nogle fordele ved, eller overvejer det. Vi har arbejdet med AdWords igennem mange år, derfor har kender vi fordelene og ved, hvad du skal  undgå.

De små  annoncer på Google, også kaldet AdWords, har virkelig fundet indpas hos de danske webshop ejere, og det med rigtig god grund. Der er rigtig mange fordele ved Google AdWords i forhold til annonce platforme.

I start 00érne blev vi alle sammen bombet af annoncer, der blev kastet ud i hovedet på os. De fleste dansker blev godt og grund trætte af det, men pludselig fik de den modsatte virkning. Google gik en helt anden vej – de vil have annoncer til brugerne som ikke generede dem, men som de selv ”havde bedt om”. Utrolig nok kunne de komme bag på folk at denne annonce platform er endnu mere effektiv. Tror du, at du kan sælge dametøj til en mand, der er inde at søge efter haveredskaber? – Nej vel! Derfor bliver dine Google AdWords målrettet direkte efter dem, der ønsker annoncerne. Det giver mersalg til dig og flere annonce indtægter for Google.

3 fordele ved google AdWords:

  • Du betaler for det du får.
  • Avanceret segmentering i adwords.
  • Hold styr på dit markedsførings budget.

Får du ingen klik, betaler du ikke for dine annoncer. Du betaler altså ikke for antal visninger, men for de klik du får. Derved hjælper google dig også med at vise dine annoncer de rigtige steder, fordi når du tjener penge, så tjener google penge. Med google adwords kan du lave verdens mest avanceret segmentering. Har du eks. En butik på gågaden i Herning, og du ønsker at annoncer for den, med en siden uden webshop, så der er jo ingen grund til at personer i  Aalborg, Odense og København og ser den. Du kan altså målrette dine annoncer direkte mod det du ønsker. Du bruger ALDRIG for flere penge end du har, fortæller du google adwords at du vil annoncer for 500 kr om måneden, så regner den selv ud hvad den bruge hver dag, og den bruger aldrig over dit budget. Samtidig kan du også se hvad dine penge er blevet brugt på.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *