Tal fra Google

Hvad er AdWords?

Har du prøvet at arbejde med AdWords før? Måske mangler du viden om AdWords? Vi kan sammen kigge på hvad AdWords er, hvad det koster, og hvordan man opretter det. Hvor køber man AdWords?

Hvad er AdWords?

AdWords er et annoncesystem fra Google, hvor man har mulighed for at betale for annoncer på Google eller hos Googles partnere. Når du betaler for Google AdWords, kan du, alt efter hvor meget du betaler, ligge som en af de øverste på Google. Sælger du f.eks. legetøj, kan det tage en del tid at komme op at ligge øverst med ens egne sider, men betaler du for det, kan du inden for en time ligge nr. 1. Det betaler altså kun for at annoncer på de ord, du ønsker. Der er f.eks. ingen grund til at annoncer på havemøbler, når du sælger legetøj. Derudover betaler du kun for de klik der foretages. Er der ingen, som klikker på din annonce, betaler du ikke for det.

Hvad koster AdWords?

Der er ingen faste priser på annoncer på Google. Jo større efterspørgsel der er på at annoncer på et ord, jo dyrere bliver det at annoncer på det. Forestil dig Google AdWords som en auktion, hvor de højeste bud ligger øverst. Dog er det ikke så simpelt. Google belønner dig, hvis du annoncer meget for din side. Google kan godt lide, at du annoncer, derfor betaler ud også mindre. Her er et eksempel:

  • Du sælger legetøj og har besluttet dig for at annoncer for bamser. Google fortæller dig, at hvis du vil ligge øverst koster det 10 kr. pr. klik.
  • En anden butik lidt længere oppe af gaden sælger blomster, men de har fået en parti søde bamser, som de gerne vil sælge. Nu får de pludselig af vide, at det koster 15 kr. pr. klik.

Hvorfor skal de betale 15 kr., når du kun betaler 10 kr.?
Google har været forbi din side og set, at du sælger legetøj. Du har rigtig mange bamser, hvor blomsterhandleren sælger blomster. Derfor kan Google ikke rigtig forstå, hvorfor de pludselig vil annoncerer for bamser. Når Google ikke er helt sikker på, at brugeren, der kommer ind ved at klikke på annoncen, vil få en god oplevelse, så koster det ekstra. Denne model er meget forenklet, der en del flere parameter, som tæller med, men ovenstående eksempel giver et meget godt billede af, hvordan Google AdWords fungerer.

Få hjælp til adwords

Vi hjælper gerne

Vi hjælper vores kunder med at få de laveste annoncepriser, og vi er rigtig gode til det. Vi er så gode til det, at vi hver dag servicere rigtig mange kunders AdWords og sørger for at de får mest muligt ud af det. Det kan godt betale sig at investere lidt i os, så vi kan administrer dine annoncer på Google. Kan vi spare dig for 50% hver gang en bruger klikker på dine annoncer, er det en rigtig god forretning. På den måde er din investering i os langt mere værd end, du investerer. Få et uforpligtende tilbud på din annoncering. Vi tager helt uforpligtende en snak om dine ønsker og behov.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *