Hvad er adwords?

Har du ikke prøvet at arbejde med adwords før, eller mangler du viden om adwords kigger vi her på nogle af emnerne: Hvad er adwords? Hvad koster adwords? Hvor køber man adwords? Selvom du slet ikke har ”rørt ved” adwords før lover vi her at hjælpe dig, så du forstår de grundlæægende principper.

Hvad er adwords: Adwords er et annonce system fra google, hvor man har mulighed for at betale for at annoncer på google, eller hos googles partnere. Når du betaler for google adwords kan du, alt efter hvor meget du betaler, ligge som nogle af de øverste på google. Sælger du f.ekes. legetøj, kan det tage en del tid at komme op at ligge øverst med ens egene sider, men betaler du for det, kan du inden for en time ligge nr. 1. Det betaler altså kun for at annoncer på de ord du ønsker, der er f.eks. ingen grund til at annoncer på havemøbler når du sælger legetøj. Der ud over betaler du kun for de klik der fortages, så er der ingen der ingen der klikker på din annonce, betaler du ikke for det.

Hvad er adwords

Hvad er adwords

Hvad koster adwords

Ja se nu bliver det lidt kompliceret, for der er ingen faste priser på at annoncer på google. Jo større efterspørgsel der er på at annoncer på et ord, jo dyrere bliver det annoncer på det. Du skal forestille dig google adwords som en auktion, hvor de højeste bud ligger øverst. Men så simpelt er det ikke gang, og nu er der grund til at holde tungen lige i munden: for jo mere den side du annoncer for, google syntes om, jo billigere slipper du for at betale for annoncen. Ja jeg kan godt forstå hvis du er forvirrert, men lad os prøve at tage et eksempel:

  • Du sælger legetøj, og har besluttet dig for at annoncer for bamser. Google fortæller dig nu at hvis du vil ligge øverst koster 10 kr. pr klik.
  • En anden butik lidt længere oppe af gaden sælger blomster, men de har fået en parti søde bamser de gerne vil sælge. Nu får de pludselig at vide at det koster 15 kr. pr klik.

Hvorfor? Fordi google har været forbi din side og set at du sælger legetøj og har rigtig mange bamser, mens blomsterhandleren sælger blomster, og google kan ikke rigtig forstå hvorfor de pludselig vil annoncerer for bamser. Og når google ikke er helt sikker på at brugeren der kommer ind ved at klikke på annoncen, vil få en god oplevelse, så koster det altså ekstra. Denne model er meget forenkelt, og der altså en del flere parameter der tæller med, men ovenstående eksempel giver et meget godt billede af hvordan google adwords fungere.

Få hjælp til adwords

Vi hjælper vores kunder med at få de laveste annonce priser, og vi er rigtig gode til det! Vi er så gode til det, at vi hver dag servicere rigtig mange kunders adwords, og sørger for at få mest muligt ud af det. Og det kan godt betale sig at investere lidt i at få os til at administrer dine annoncer på google. Kan vi spare dig for 50% hver gang en bruger klikker på dine annoncer, er det en rigtig god forretning, og så er din investering i os lagt mere værd end du investere. Få et uforpligtende tilbud på din annoncering, vi tager helt uforpligtende en snak om dine ønsker og behov.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *