SEO til webshop og hjemmeside gratis!

Der er ikke ret mange fordele i at have en hjemmeside eller webshop uden besøgende. Og hver eneste dag kæmper webmastere  og webshop ejere verden over med at forstå SEO, så deres hjemmeside eller webshop skal blive endnu mere interessant for google så de kommer højere i søgeresultaterne. Men SEO er  en komplekst størrelse, som har stort set alle aspekter af markedsføring, analyse og vedligeholdes af webshop og hjemmeside. Derfor har vi udviklet et gratis SEO værktøj som kan hjælpe dig med at nå rigtig langt.

SEO  på webshop

De fleste gode historier starter med “Der var engang”, og det var der også med SEO, men det der var engang er der ikke mere, og det kommer ikke tilbage. Google ændre hele tiden måden at rangere hjemmesider på, derfor kan du også sagtens have haft en hjemmeside der tideligere har rangeret rigtig godt i søgeresultaterne, men som nu er faldet adskillige placeringer. Men din placering i søgeresultaterne afspejler også den mængde af besøgende  du har, og i sidste ende antallet af ordre. Derfor kender du også vigtigheden i af optimere din hjemmeside eller webshop, og opnå bedt mulige placering på google. Og nu er vi tilbage ved udgangspunktet, SEO er en komplekst størrelse, men det vil vi nu gøre noget ved. Vi er har udviklet et gratis SEO værktøj som, som let og overskueligt giver dig et overblik over din optimering. Du får en lang række muligheder for tiltag som du selv kan løse, men som giver rigtig stort effekt for din hjemmeside eller webshop.

GÅ TIL GRATIS SEO VÆRKTØJ

Lige nu betatester vi på vores SEO værktøj, så vi kan være helt klar til give dig en enestående mulighed for at få et enkelt overblik af din hjemmeside. SEO værktøjet er helt gratis, og kræver hverken installation kode for at virke. Allerede nu kan du blive skrevet op til SEO værktøjet, så du er klar når vi går i luften inden for få måneder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *