Tal fra Google

SEO til din hjemmeside eller webshop

Når man laver en hjemmeside eller webshop, vil man meget gerne have besøgende og kunder. Hver eneste dag kæmper webmastere og webshopejere med at forstå SEO, så deres hjemmeside eller webshop rankere end bedre i søgeresultaterne på Google. SEO kan du være svær at forstå.

SEO på webshop

De fleste gode historier starter med “Der var engang“. Det var der også med SEO, men det der var engang, er der ikke mere, og det kommer ikke tilbage. Google ændre hele tiden måden at rangere hjemmesider på. Derfor kan du også sagtens have haft en hjemmeside, der tidligere har rangeret rigtig godt i søgeresultaterne, men som nu er faldet adskillige placeringer.

Din placering i søgeresultaterne afspejler den mængde af besøgende, du har og i sidste ende antallet af ordre. Derfor kender du også vigtigheden i af at optimere din hjemmeside eller webshop, for at opnå den bedst mulige placering på Google.

SEO er en komplekst størrelse, men det vil vi gøre noget ved. Vi har udviklet et gratis SEO værktøj, som let og overskueligt giver dig et overblik over din optimering. Du får en lang række muligheder for tiltag, som du selv kan løse, men som giver rigtig stort effekt for din hjemmeside eller webshop.

Lige nu beta tester vi på vores SEO værktøj, så vi kan være helt klar til give dig en enestående mulighed for at få et enkelt overblik af din hjemmeside. SEO værktøjet er 100% gratis og kræver ingen installation for at virke. Du kan blive skrevet op til SEO værktøjet nu, så du er klar, når vi går i luften.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *