Styrer du din online markedsføring? Ofte bliver folk overrasket over, hvor stor forskel der egentlig er på at markedsføre sig selv på nettet i forhold til traditionel markedsføring. Vi har mange års erfaring med webshops og hjemmesider, og vi ved, hvad der giver værdi og indbringer din investering tifold igen.

Markedsføring af webshop og hjemmeside

Vi har eksperter indenfor online markedsføring, som kun arbejder med dette, ansat. Derfor tør vi påstå, at vi har det bedste team, når det kommer til online markedsføring, hvad enten det gælder e-handel eller en almindelig hjemmeside. I samarbejde med dig, kan vi skræddersy en løsning, der passer lige præcis til dine behov. Det vigtigste for os, er at du kan se resultatet af din investering – derfor udarbejder vi gennemskuelige rapporter, som viser din udvikling.

SEO: søgemaskineoptimering af webshop

Vi opererer på en del forskellige platforme indenfor online markedsføring, bl.a. Google Adwords, sociale medier og SEO. Nogle platforme virker med det samme, men har en kortvarig effekt, mens andre kræver en større indsat, som giver længerevarende resultater. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en snak omkring dine behov og muligheder.

Google Adwords markedsføring