Google Shopping er endnu en måde for dig at blive bedre set, når kunderne søger efter produkter, som du har på din webshop. Google Shopping gør det muligt for dig at vise dine produkter frem på Google.

Vi kan hjælpe dig til at sætte Google Shopping op på den rigtige måde, og dermed hjælpe dig til at komme bedre ud til dine kunder.

Fremhæv dine produkter endnu mere med Google Shopping

Du bruger måske allerede Google AdWords annoncer, som supplement til de organiske resultater til Google søgninger. Nogle gange dukker der også annoncer med billeder op; det er Google Shopping, og det er smart.

Du kan også få dine produkter præsenteret flot med et billede, så brugerne bemærker dit produkt endnu mere. Google shopping er en slags visuel AdWords, som giver dig en ekstra dimension i din markedsføring, samt flere kunder i din webshop.

Styr på teknikken giver resultater

Sat op på den rigtige måde kan Google shopping give dig betydelig mere opmærksomhed. Det kan dog være lidt kompliceret at sætte op, da Google shopping fungerer anderledes end AdWords. Google får informationerne med såkaldte produktfeeds, som så vises med et billede, kort tekst og link til dit site.

For at få den bedst mulige start er det en god idé at få noget hjælp til den første opsætning. På den måde kommer du godt i gang. Opsætningen laver ikke fejl. Hvis det sker, og du ikke følger Googles krav, bliver de produkter slet ikke vist.

Andre fordele ved Google Shopping

Når man anvender Google Shopping kan du

  • opprioritere de produkter, som er vigtigst at få vist (bedst sælgende/med bedst indtjening)
  • få viden om, hvor hård konkurrencen er på dit marked
  • viden om konkurrenterne (hvor effektive deres kampagner er, din synlighed i fht. dem, samt hvilket niveau deres bud ligger)

Mobil annoncevisning

Især på mobile enheder kan Google Shopping have stor effekt. Ikke mindst i forhold til dine konkurrenter, hvis de ikke bruger denne Google Shopping annoncering med billeder. På mobilen har det visuelle ofte endnu større betydning for at skabe opmærksomhed.

Ring til Thomas Boesdal og hør, hvor effektivt Google Shopping kan være på +45 71 99 10 35

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *