Masser af trafik til sitet, fint – men hvordan går salget? Gør de besøgende det, du gerne vil have dem til? Gennem konverteringsoptimering kan du få meget mere ud af de ressourcer, du bruger på dit site. Konverteringsoptimering er en vigtig del af en hjemmeside, derfor er det også vigtig at have styr på det.

Hos Moonwalk-Agency har vi en række tiltag, der kan hjælpe dig med at optimere din konvertering. Kontakt os, så finder vi ud af det sammen.

ab test konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering af webshop – gør din kunde det, du ønsker?

  • Hvad vil du have dine besøgende til at gøre?
  • Hvilket mål har du med dit site?
  • Hvilket mål har du med dine undersider?

Vi hjælper dig med at få sat ord og tal på. Konverteringsoptimering gør det nemmere for dig at bygge dit site bedst muligt op. Du har også nemmere ved at måle resultaterne på dit site. Når du har taget stilling til, hvad du vil have dine besøgende til at gøre, kan du nemmere skabe noget indhold (tekster) som konverterer.

Processen med at optimere et site til bedre konvertering

Der er altid mange holdninger til, hvordan et site skal bygges op. Alle kollegerne har deres ønsker, og vi har alle vores egen holdning til design og farver. De ting bliver vi sjældent helt enige om.

Det er en løbende proces at konverteringsoptimere

Vi gør det enkelt og overskueligt for dig. Du kan selv foretage test eller overlade det til os, hvis du hellere vil koncentrere dig om din forretning.