Masser af trafik til sitet, fint – men hvordan går det salget? Gør de besøgende det, du gerne vil have dem til? Med konverteringsoptimering kan du få meget mere ud af de ressourcer, du bruger på dit site.

Hos Moonwalk-Agency har vi en række tiltag, der kan hjælpe dig til at optimere din konvertering. Konverteringsoptimering er en vigtig del af en hjemmeside, og derfor vigtig at have styr på. Lad os hjælpe dig.

ab test konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering af webshop – gør din kunde det, du ønsker?

  • Hvad vil du have dine besøgende til at gøre?
  • Hvilket mål har du med dit site?
  • Hvilket mål har du med dine undersider?

Vi hjælper dig med at få sat ord og tal på. Det vil gøre det nemmere for dig at bygge dit site bedst muligt op, og at måle på resultaterne. Når du har taget stilling til, hvad du vil have dine besøgende til at gøre, kan du nemmere skabe noget indhold (tekster) som konverterer.

Processen med at optimere et site til bedre konvertering

Der er altid mange holdninger til hvordan et site skal bygges op. Alle kollegerne har hver deres ønsker, og vi har alle vores egen holdning til design og farver. De ting bliver vi sjældent helt enige om.

Det er en løbende proces at konverteringsoptimere
Vi gør det enkelt og overskueligt for dig. Du kan selv foretage test, eller overlade det til os, hvis du hellere vil koncentrere dig om din forretning.