SEO er midlet og måden til at komme højere på Google. Oversat til dansk betyder SEO optimering sin hjemmeside, så den kommer højere på Google. Eftersom der ikke er to hjemmesider, der er ens, findes der ikke en manual til SEO for at komme højere på Googles rangliste med din hjemmeside. Med få tricks kan du komme langt, og dem ser vi på her.

SEO – SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

 SEO gør det nemmere at blive fundet på Google

SEO er optimering af programmering, analyse, tekstforfatning og markedsføring

Bliver jeg nummer 1 på Google?

sogebar

Ikon af spørgsmålstegnSom nævnt betyder SEO: Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering. En misforstået fortolkning af ordet kunne næsten lyde som: ”placering nr. et optimering”, en fortolkning som heldigvis er ved at være aflivet. Der er ingen, og vi gentager INGEN, der kan garantere dig en plads nr. et placering på Google, det er både useriøst og utroværdigt at garantere det. Placeringen er ikke bedre end budskabet, og budskabet er ikke bedre end indholdet. Så langt så godt.

6 vigtige faktorer når vi snakker SEO

sogebar
  • Dine overskrifter (Har du det rigtige indhold i dine overskrifter).
  • Din kode (Den måde din programmør har skrevet koden på).
  • Dine kategorier og sidens opbygning (Er der systematisk i dem).
  • Sidens brugervenlighed (Forstår dine brugere at bruge siden).
  • Tekster (Indeholder de rigtige søgeord, samt ingen ensformige tekster)
  • Hastigheden på din side (Hvor hurtig kan dine brugere se siden).

Det kan de fleste jo forholde sig til, men derfra og så til at skulle føre det ud i praksis, er der langt. Her kommer vi tilbage til, at der ikke findes en manual for SEO. SEO er også konverteringsoptimering, og i sidste ende mersalg for vores kunder. Der var ikke noget, vi hellere ville ønske, end at alle vores kunder var søgemaskineoptimeret, og de bare kunne følge en SEO manual ”SEO hvordan gør man”. Vores succes ligger hos vores kunders succes. Derfor tilbyder vi nogle gratis SEO værktøjer, hvor du selv kan nå rigtig langt.

Nogle ting kan du selv klare, mens andre ting er lidt mere teknisk. Til de lidt mere tekniske SEO opgaver står vores SEO konsulenter klar til at hjælpe. I de fleste tilfælde kan vores SEO konsulenter, for ganske få midler, nå rigtig langt og tilføre en langvarig værdi for vores kunder. Vores SEO konsulenter er i tæt samarbejde med vores udviklere, som hver især er specialiseret udviklere inden for bl.a. Magento, WordPress og Joomla. Derfor ved de præcis, hvad der skal til for at opnå en positiv fremgang for de enkelte systemer. De skal ikke først sætte sig ind i koden, hvilket sparer rigtig meget tid, i sidste ende for dig som kunde. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud samt råd, vejledning og hjælp SEO på din hjemmeside og webshop.

Udnyt SEO til at overgå dine konkurrenter

sogebar
Din konkurrent
Dit potentiale

    BESTIL ET TILBUD

    JEG VIL GERNES KONTAKTES PA MAIL