Et gratis SEO værktøj kan være nyttig til overvågning af din hjemmeside eller webshop, samt for at følge udviklingen af dine tiltag. SEO kan være komplekst at forstå, men med få tiltag kan du nå rigtig langt. Vi har derfor udviklet et gratis SEO værktøj til at hjælpe med finde ”fejl” på din hjemmeside eller webshop.

Gratis SEO værktøj til webshop og hjemmeside.

Som nævnt kan SEO være en komplekst ”størrelse”, hvor der både er elementer af programmering, analyse, tekstforfatning og markedsføring. Men med lidt hjælp kan man som webshop og hjemmesider ejer selv nå rigtig langt. Vores gratis SEO værktøj, til webshop og hjemmeside ejere, er udviklet med det formål at give et let og overskueligt overblik over din side. Da der ikke findes to hjemmesider der er ens, findes der heller ikke general ”SEO manual”, og det er her vores gratis SEO værktøj kan hjælpe dig. Vores SEO værktøj generer en overskuelig SEO rapport ud fra din hjemmeside eller webshop. Derved er det en SEO vejledning lige netop til din webshop med vejledning til, hvordan du kan forbedre dit indhold og ikke bare en uforståelig manual, som kunne passe alle andre webshop. Vores SEO værktøj er 100% gratis og kræver ikke forudgående viden eller installation på din hjemmeside eller webshop.

Mange af punkterne fra vores gratis SEO værktøj vil du sagtens kunne udføre selv, og du vil opleve positiv fremgang af din hjemmeside eller webshop. Mens andre SEO opgaver vil kræve lidt hjælp fra en SEO konsulent eller udvikler. Her får du en klar fordel. Vi sidder altid klar til hjælpe dig og give dig et estimat på, hvor lang tid det vil tage at udføre de opgaver, du ikke selv kan løse.

Lige nu beta-tester vi på vores gratis SEO værktøj, men vi forventer at have den klar til dig inden for et par måneder. Udfylder du formularen nedenfor, så kontakter vi dig lige så snart SEO værktøjet er klar.

Udfyld og få gratis SEO værktøj: