Persondatapolitik

Introduktion
Når du besøger Moonwalk Agency’s website bliver der indsamlet informationer om dig, som vi benytter til at tilpasse og forbedre vores service og vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (Clear Cache) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores website indsamler og behandler vi en række af disse oplysninger. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services via websitet.

Moonwalk Agency indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et privat bruger ID og tekniske informationer om den enhed du benytter til at se websitet som f.eks. din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi kan i nogle tilfælde også indsamle dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med anmodning om tilbud og andre beskeder sendt fra wedsitet.

Sikkerhed
Hos Moonwalk Agency har vi taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger og informationer uheldigt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige f.eks efter fuldendt samarbejde. Tidsrummet afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter hvis disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering via Google og Facebook.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@moonwalk-agency.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Moonwalk Agency
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Telefon:  +45 71 99 10 35
Email:  info@moonwalk-agency.com