Vores hold

Vi er et team af supergeneralister! Vores unikke tilgang til at drive og udvikle e-handel for DIG, gør at vi benytter teams, bureauer og freelancere fra hele Danmark samt internationalt, og benytter dén tilgang til at løse jeres opgave, som passer bedst til DIN opgave.

Vi vil hellere end gerne samarbejde med jer – så vær ikke genert – kontakt os! 🙂

Thomas Boesdal

Thomas Boesdal

Partner, Business Development

Thomas Boesdal er købmand til fingerspidserne.

Med oplæring som leder i Dansk Supermarked, og sidenhen som spidsen i skirejsebureau, samt tysk landechef for Creativ Company ved Thomas alt om at drive og udvikle enhver type forretning.

Thomas bruger sin erfaring med at bygge online afdelinger/salg til at hjælpe JER med købmandsskabet i jeres online forretning!

Kontakt Thomas på tbo@moonwalk-agency.com eller på tlf.nr. +45 25 71 00 01

Karina Kellmann

Karina Kellmann

Web Konsulent

Kontakt Karina på karina@moonwalk-agency.com eller på tlf.nr. +45 71 99 10 35

Nikolaj Krøyer Svendsen

Web Project Manager

Nikolaj Krøyer Svendsen er studerende på Aarhus Universitet, hvor han læser Business Development Engineer. Nikolaj har altid haft en forkærlighed, for at sidde at kode, og få ting til at fungere. På studiet har han haft et valgfag på tre semestre omhandlende appudvikling.
Kontakt Nikolaj på nikolaj@moonwalk-agency.com eller på tlf.nr. +45 27 20 22 62

Vores kontor

Vi holder til i Innovatorium i Herning. Herfra styrer vi de forskellige teams og underleverandører i Danmark og internationalt, som vi anvender for at håndtere alle aspekter af jeres online forretning.

Innovatorium er et fantastisk sted med masser af netværksmuligheder. Her er plads til mere end 400 personer, og som virksomhed kan man altid vokse til nye og større lokaler.

Her holder også Region Midtjyllands Vækstråd og Herning-Ikast-Brandes Erhvervsråd til, hvilket giver gode muligheder for sparring og rådgivning, når virksomheder skal i gang med online salg i udlandet.