Vores hold

Vi er et team af supergeneralister! Vores unikke tilgang til at drive og udvikle e-handel for DIG, gør at vi benytter teams, bureauer og freelancere fra hele Danmark samt internationalt, og benytter dén tilgang til at løse jeres opgave, som passer bedst til DIN opgave.

Vi vil hellere end gerne samarbejde med jer – så vær ikke genert – kontakt os! 🙂

Thomas Boesdal

Thomas Boesdal

Ejer, Business Development

Thomas Boesdal er købmand til fingerspidserne.

Med oplæring som leder i Dansk Supermarked, og sidenhen som spidsen i skirejsebureau, samt tysk landechef for Creativ Company ved Thomas alt om at drive og udvikle enhver type forretning.

Thomas bruger sin erfaring med at bygge online afdelinger/salg til at hjælpe JER med købmandsskabet i jeres online forretning!

Kontakt Thomas på tbo@moonwalk-agency.com eller på tlf.nr. +45 25 71 00 01

Mike Nielsen

Mike Nielsen

Web Consultant

Kontakt Mike på mike@moonwalk-agency.com

Pernille Eckerberg

Pernille Eckerberg

Web Consultant og Graphic Designer

Pernille Eckerberg er uddannet som Mediegrafiker i 2007 og Web-integrator i 2017.
Pernille interesserer sig for at lave hjemmesider; især interesserer hun sig for design, typografi og brugervenlighed.
Hun har erfaring fra det trykte medie og er også erfaren i opbygning af hjemmesider fra bunden.
Pernille er altid smilende og imødekommende, hun er klar på nye udfordringer og klar på at løse de opgaver hun bliver stillet.

Kontakt Pernille på pernille@moonwalk-agency.com

Rasmus Birk Knudsen

Rasmus Birk Knudsen

Web Project Manager

Rasmus Birk Knudsen er studerende på Aarhus Universitet i Herning, hvor han læser Business Development Engineer. Rasmus interesserer sig for alt inden for hjemmesider, både programmeringen og designet. Han har erfaring med udvikling af hjemmesider helt fra bunden med stor fokus på user experience og han er altid klar på en udfordring og tager derfor imod enhver opgave med et smil for at tilfredsstille kundens krav.

Kontakt Rasmus på rbk@moonwalk-agency.com

Lucas Peter Brasen

Lucas Peter Brasen

Web Project Manager

Lucas Peter Brasen er studerende på Aarhus Universitet i Herning, hvor han læser Technology Based Business Development. Lucas er holdets blæksprutte og har mod på at klare enhver opgave, der skal til for at forbedre kundens oplevelse. Han har erfaring med opbygningen af hjemmesider fra bunden, social medie strategier og adhoc opgaver er alt sammen noget Lucas har kompetencer med.

Kontakt Lucas på lucas@moonwalk-agency.com

Vores kontor

Vi holder til i Innovatorium i Herning. Herfra styrer vi de forskellige teams og underleverandører i Danmark og internationalt, som vi anvender for at håndtere alle aspekter af jeres online forretning.

Innovatorium er et fantastisk sted med masser af netværksmuligheder. Her er plads til mere end 400 personer, og som virksomhed kan man altid vokse til nye og større lokaler.

Her holder også Region Midtjyllands Vækstråd og Herning-Ikast-Brandes Erhvervsråd til, hvilket giver gode muligheder for sparring og rådgivning, når virksomheder skal i gang med online salg i udlandet.