Https SSL certifikat på webshop og hjemmeside

Skal du have SSL certifikat på webshop og hjemmeside (https)? De fleste ved nok at vi skal kigge efter den lille hængelås i browseren (https), som symboliser SSL sikring, når vi indtaster personlige oplysninger. SSL er en krypteret sikret linje mellem bruger og webshop, som sikre at der ikke er andre der opsnapper oplysningerne. Fra starten af 2017 vil google begynde at fortælle i søgeresultaterne, hvilke sider der ikke er sikret, og det kan betyde en ændring i antallet af brugere på din side.

Hvordan får man https SSL certifikat på webshop?

Et SSL certifikat, som giver dig mulighed for at vise din webshop i en sikret og krypteret linje, får du som udgangspunk hos din server udbyder (webhotel). For at få det ned hvor alle kan være med, kan man sige at du køber en slags ”software” hos din server udbyder, som gør at din webserver pludselig kan kryptere linjen ud til brugeren. På den korte bane er der faktisk negative konsekvenser af at implementere SSL. I dag starter din webadresse med http:// men når du får et SSL certifikat kommer adressen pludselig til at starte med https:// . Det betyder at google skal reindeksere alle dine sider, og dermed vil der være en periode hvor flere af dine sider ikke er indekseret / ikke kan findes ved at søge på google. Derfor kan det ikke anbefales at du implementere det midt i julehandlen.

Omvendt vil google fra starten af 2017 vise i søgeresultatet hvilke sider der er sikret med SSL, og hvilke sider der ikke er. Og man behøves ikke at være udannet i e-handel for at kunne regne ud, at brugerne vælger de sider der er sikret.

Hos Moonwalk Agency kan vi hjælpe dig med at køre sætte SSL op på din webshop eller hjemmeside, og sørge for at google kan finde vej mellem din gamle og nye sider, når du pluselig får https i stedet for http. Kontakt os, og for en uforpligtende snak om dine muligheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *