Konverteringsoptimering forøg din omsætning

Konverteringsoptimering er lagt fra noget nyt udtryk når vi snakker salg, men efter mange har rykket deres forretninger på nettet, hvor konkurrencen er større end i den lokale gågade, har konverteringsoptimering fået en helt ny værdi.

Kan du bare konvertere 5% af de besøgende du har i dag, som forlader din webshop uden at købe noget, til et endelig salg, kan det sagtens betyde en betydelig omsætningsforøgelse. Men det betyder også du med din konverteringsoptimering har fået en omsætning fra 5% af dine brugere, som ellers bare havde forladt din butik. Og virker din konverteringsoptimering på 5% af dine besøgende, kan den sikkert også løftes endnu højere.

Konverteringsoptimering – få større omsætning 

Konverteringsoptimering er ikke bare en engangsforestilling, der findes et hav af webshop ejere som har enten har accepteret deres positionering på online markedet, eller har ”hvilet på laurbærende” lidt for længe. Og det kan man måske også gøre i nogle år, men pludselig kommer der en som dig, der faktisk har tænkt tankerne om at skulle flytte nogle at dine brugere til et endelig salg. Der skal ikke ret mange af din type til, som vil lave konverteringsoptimering inden at ham der lå det stå til, ikke har ret mange kunder tilbage. Husk på at i henvender jer til det samme segment, og segmentet bliver ikke umiddelbart større, så kan du bare konvertere nogle få procent flere til et salg ved konverteringsoptimering, har du pludselig også taget en del af markedet.

Konverterings optimering – sådan arbejder vi med .

Vi arbejder på rigtig fronter med konverteringsoptimering, men først og fremmest sætter vi os ind i din bruger adfærd, for at forstå hvilke processer vi kan optimere på. Fandtes der bare en manual for konverteringsoptimering så havde vi udgivet den, men ingen brugere er ens, og webshops er opsat vidt forskellige. Men fælles for alle vores kunder er at de skal have noget ud af det, så de oplever investeringen kommer mange gange igen. Se mere om vores konverteringsoptimering af webshop, og husk at vi gerne kigger på din opgave helt uforpligtende.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *