Webshop i mobilvisning med mobilvenlig webshop.

En mobilvenlig webshop til mobilvisning har aldrig været vigtigere. Flere og flere bruger deres mobiltelefoner og tabets til at søge efter information og gøre køb på nettet, og det sætter krav til dig som webshop ejer. Med en mobilvenlig webshop eller hjemmeside kan du tilpasse indholdet til en mobilenhed, og det er slet ikke så svært som det lyder.

Mobilvenlig webshop til google visning.

For et par år siden tilført google en ny regel til deres algoritme, hvilket gjorde at de vil vægte webshop højere som havde et mobilvenligt webshop design. Søger man i dag på google fra en mobiltelefon eller tablet, vil google i søgeresultatetaet vise, med et lille label, at siden er mobilvenlig. Google meddelte selv tidligere at de vil vægte mobilvenlige webshop og hjemmesider højere i søgeresultaterne, det var der en hel del misforståelse omkring. Det betyder ikke at bare fordi du har en mobilvenlig webshop, at du stryger til tops i søgningerne på google og hægter alle dine konkurrenter af. Google vil altid vise det bedste søgeresultatet for sine brugere, og er i så to der er lige gode, men du har en mobilvenlig webshop, så er det dig der ligger over din konkurrent.

Mobilvenlig webshop med mobildesign.

Der findes som udgangspunkt 2 måder at lave en mobilvisning på. Uden at vi skal gå i tekniske detaljer, er den ene opbygget med sider der kun bruges til folk der ser webshoppe fra en mobil enhed. Det betyder i praksis at du ren faktisk har 2 sider. En almindelig computer versioner og en mobil version. Den anden måde at designet på siden er sat op til at tilpasse sig i forhold til den enhed den vises fra. Det betyder at indholdet altid vel blive vist perfekt i forhold til den skærm brugeren har, uden at de skal bøvle med at scrolle rundt for at finde indholdet. Den sidste løsning af lagt den mest udbredte.

Ønsker du en mobilvenlig webshop, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende sank, om dine muligheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *