Mobil telefon

Responsiv webdesign på din webshop

En mobilvenlig webshop til mobilvisning har aldrig været vigtigere. Flere og flere bruger deres mobiltelefoner og tablets til at søge efter information og gøre køb på nettet. Det sætter krav til dig, som webshop ejer. En mobilvenlig webshop eller hjemmeside gør det muligt at tilpasse indholdet til en mobil enhed, hvilket er så svært, som det lyder.

Mobilvenlig webshop til Google visning

For et par år siden tilført Google en ny regel til deres algoritme, hvilket gjorde, at de vægtede webshop højere, som havde et mobilvenligt webshop design. Søger man i dag på Google fra en mobiltelefon eller tablet, vil Google i søgeresultatet vise, med et lille label, at siden er mobilvenlig. Google meddelte selv tidligere, der var en del misforståelse omkring det, at de vil vægte mobilvenlige webshop og hjemmesider højere i søgeresultaterne. Det betyder ikke, at bare fordi du har en mobilvenlig webshop, at du stryger til tops i søgningerne på Google og hægter alle dine konkurrenter af. Google vil altid vise det bedste søgeresultatet for sine brugere. Er I derfor to, som er lige gode, og du har en mobilvenlig webshop, er det dig, der ligger over din konkurrent.

Mobilvenlig webshop med mobildesign.

Der findes, som udgangspunkt, 2 måder at lave en mobilvisning på. Uden at vi skal gå i tekniske detaljer, er den ene opbygget med sider, der kun bruges til folk, der ser webshops fra en mobilenhed. Det betyder i praksis, at du rent faktisk har 2 sider. En almindelig computer versioner og en mobil version. Designet på siden er sat op til at tilpasse sig i forhold til den enhed den vises fra, derfor vil indholdet altid blive vist perfekt i forhold til den skærm, brugeren har, uden at de skal bøvle med at scrolle rundt for at finde indholdet.

Ønsker du en mobilvenlig webshop, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende sank om dine muligheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *