JavaScript koder

WordPress webshop

Når vi siger WordPress, hvad tænker du så? Tænker du hjemmeside eller webshop? Måske tænker du blog? Vidste du, at WordPress i starten var et blog system? Har du tænkt over, hvad fordelene og ulemperne med en WordPress webshop er?

WordPress webshop

Man kan implementerer et blogsystem på en webshop, men det nok de færreste, der også har tænkt på, at man faktisk kan implementerer et webshop system i WordPress.

Hvis du er vant til at bruge WordPress kender du alt til plugin og moduler. Her har du faktisk også muligheden for at installere en WordPress webshop på din nuværende WordPress blog. Har du ikke brugt WordPress før, eller skal du starte en webshop fra bunden, er det ikke anbefalelsesværdigt at benytte WordPress, hvorfor kommer vi ind på lige om lidt.

Fordele og ulemper

Fordelen ved at installere en webshop gennem WordPress, som måske har mange år på bagen, er de har mange bruger i forvejen. De har lavet en masse artikler, som de har skrevet for at hjælpe dig med få kunder ind i din butik. Vores specialiseret WordPress udviklere ved, hvordan man sætter webshop op i WordPress. Du er altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Man skal gøre det, man er god til, er et ordsprog, som man altid kan regne med. Sådan gælder det også, når man skal vælge webshop. WordPress er et CMS system/blog system, og det er den rigtig god til, men den er ikke en webshop. Skal du derfor starte helt fra bunden med en ny webshop, kan det godt betale sig at kigge efter en webshop som f.eks. Magento. Magento er ligesom WordPress, også gratis, og vi hjælper dig gerne med at modificere webshoppen efter dine behov. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *