WordPress webshop

Det er nok ikke webshop de fleste tænker på, når man taler om blog systemet wordpress. Ofte implementerer man et blogsystem på en webshop men det nok de færreste der også har tænkt på at man faktisk kan implementerer et webshop system i wordpress. Men hvad er fordele og ulemper med en wordpress webshop.

WordPress webshop modul.

Hvis du er van til at bruge wordpress kender du alt til plugin og moduler. Her har du faktisk også muligheden for at installere en wordpress webshop på din nuværende wordpress blog. Omvendt, har du ikke brugt wordpress før, eller skal du starte en webshop fra bunden, er det ikke anbefalelsesværdigt at benytte wordpress, hvorfor kommer vi ind på lige om lidt. Fordelen ved at installere en webshop på en wordpress, som måske har mange år på bagen, er at man nyde godt at de bruger man har i forvejen, og ikke mindst vil de artikler du har skrevet hjælpe dig med få kunder ind i din butik. Vores specialiseret wordpress udviklere ved hvordan man sætter webshop op i wordpress, du er altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Se også: WordPress hjemmeside

Der er et ordsprog der siger, at man skal gøre det man er god til, sådan gælder det også når man skal vælge webshop. WordPress er et CMS system /  blog system, og det er den rigtig god til, men den er ikke en webshop. Skal du derfor starte helt fra bunden med en ny webshop, kan det godt betale sig at kigge efter en webshop som eks. Magento. Magento er lige som wordpress også gratis, og vi hjælper dig gerne med at modificere din efter dine behov. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *